Ilse heeft ons enkele maanden bijgestaan als interim HRM-adviseur. Dat heeft zij op een professionele en doortastende manier gedaan in een periode waarin de organisatie in verandering was. Zij is een warme, persoonlijke en betrokken persoon, noodzakelijke eigenschappen om dit werk goed te kunnen doen.
Chris Sonneveld, manager beleid & belangenbehartiging bij Landelijke Huisartsenvereniging (LHV).

Chris Sonneveld, manager Beleid & Belangenbehartiging
Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV

Ik heb het genoegen gehad met Ilse samen te werken binnen Springer Media in de periode van 2015 tot en met de eerste maanden van 2017. Ilse maakt snel contact met mensen en begeleidt hen op professionele wijze als het gaat om loopbaanvraagstukken, ontwikkeling en ziekteverzuim. Ilse biedt altijd een luisterend oor, mensen werken graag met haar samen en nemen haar in vertrouwen.

Manon Stoppelenburg, HR Director Netherlands
Springer Media

Ik heb met Ilse Mulder samengewerkt in 2016 bij Springer Media in Houten en haar leren kennen als een zeer professional HR-adviseur met een persoonlijke benadering die inspeelt op de specifieke situatie. Dit laatste geeft veel draagvlak bij alle betrokkenen (incl werknemer en leidinggevende) en leidt tot lange termijn duurzame oplossingen/werksituaties.

Paul Roos, Editorial Director Biomedicine
Springer Media

Ilse heeft zich altijd gericht op de mens achter de kandidaat. Haar mening deelde ze met haar opdrachtgever waardoor ze op eigen en natuurlijke manier iedereen mee kreeg in het detacheringsproces.
Ilse is een vakvrouw die voor inhoud gaat; een zegen om mee samen te werken. (Juli 2011)

Olaf van der Hoeven, Consultant JobEmployment
Infraflex

Ilse is een van de meest enthousiaste en oprecht attente mensen waarmee ik heb samengewerkt. Tijdens onze samenwerking heeft zij de eerste stappen gemaakt in het Recruitment vak. Zij was zoals dat haar kenmerkt puur, sterk gecommitteerd en leergierig en ze heeft zich vaktechnisch snel ontwikkeld en erg creatief getoond. Ilse is gecommitteerd om van haar opdrachten een succes te maken. Interactie met mensen is haar hobby en communicatie heeft voor haar vele verschijningsvormen. Mede daardoor is zij in staat creatieve analyses en verrassende oplossingen te bedenken en het gewenste succes te realiseren. Ilse is een fijne collega en het is een groot plezier geweest om met Ilse samen te werken. (Augustus 2011)

Bart Kaptein, Directeur
Infraflex

Ik heb Ilse leren kennen als een junior personeelsadviseur en bijna 1,5 jaar intensief met haar samengewerkt bij InTraffic. Ilse was in 'mijn tijd' voornamelijk werkzaam als personeelsadviseur, ik heb getracht haar de kneepjes van het vak bij te brengen en dat viel in zeer vruchtbare aarde. Toen ik weg ging bij InTraffic was Ilse een volleerd personeelsadviseur, met veel oog voor detail en met name voor de medewerkers. Haar (huidige) rol als fieldmanager is haar, met name gelet op de aandacht die zij heeft voor het menselijke aspect gecombineerd met het zakelijke, op het lijf geschreven. Ilse is daarnaast conscientieus, intelligent en heeft een groot gevoel voor humor. (September 2008)

Wietske De Blocq Van Scheltinga, Zelfstandig adviseur en interim manager
de Blocq van Scheltinga P&O Advies

Ilse is bij InTraffic als Recruiter begonnen en heeft zich in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld via P&O adviseur naar fieldmanager. In het jaar dat ik met haar gewerkt heb, heeft ze zich ontwikkeld tot een volwaardig coach en begeleider van haar medewerkers, met kennis van zaken op HR gebied. Ze is gedegen, empatisch en verliest daarbij het zakelijk oogpunt niet uit het oog. Ik heb met groot plezier met haar samengewerkt. (Januari 2009)

Katinka Buwalda, Resourcemanager
InTraffic

Ik heb Ilse leren kennen als InHouse Recruiter bij InTraffic. Dit deed zij bijzonder goed: binnen 1 gesprek heeft ze mij over gehaald om in dienst te treden!
Tijdens mijn carriere bij InTraffic heb ik Ilse zien meegroeien met de organisatie, waarbij ze diverse functies op HR-gebied succesvol heeft ingevuld.
Ilse kenmerkt zich als HR-professional door persoonlijke betrokkenheid bij het individu en haar gave om persoonlijke drijfveren van medewerkers om te zetten in waardevolle asset's voor een organisatie. Ilse is als mens erg toegankelijk en zorgt met haar persoonlijkheid voor luchtigheid en warmte in een organisatie, een waardevolle eigenschap voor een HR-manager! (Juli 2011)

Eric Mulders, Account Manager Traffic & Transport
InTraffic

I have worked with Ilse and found her to be a cheerful, responsible and hard working person. Always open for new idea's and initiatives. As a HRM minded person her attitude is to make work at the company fun for the people, meantime maintaining a business perspective. I very much liked working with her both professionally en personally. (Juli 2011)

Jan Tijmensen, Senior Software Developer
InTraffic

Ik heb Ilse leren kennen als P&O adviseur en fieldmanager bij InTraffic en met haar samengewerkt bij het begeleiden van de projectmedewerkers in mijn projectteams. Ik heb haar leren kennen als iemand die erg betrokken is bij "haar" medewerkers en veel plezier en haar werk had. Woorden als "Binden en boeien", "enthousiast", "een frisse kijk op zaken", "kleurrijk" en daarnaast "humor" en "gezelligheid" passen helemaal bij haar. Ik heb met heel veel plezier met haar samengewerkt! (Augustus 2011)

Jos van de Brug, projectleider
InTraffic

Ilse was recruiter bij InTraffic toen ze me benaderde voor een baan als testmanager bij InTraffic. Na het eerste gesprek met Ilse dacht ik: "Hier wil ik ook wel werken". Samenwerken met Ilse als recruiter, P&O adviseur en fieldmanager vond ik bijzonder prettig. Ik ken Ilse als enthousiast, gedreven, creatief, toegankelijk en vol humor. Ze heeft in haar tijd bij InTraffic veel bereikt voor de medewerkers van InTraffic. (Augustus 2011)

Marcel Lacomblé, Projectleider
InTraffic

Ik heb Ilse leren kennen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in 2006, toen zij voor InTraffic als recruiter werkte. Ik had direct het gevoel dat er een goede klik was. Met veel enthousiasme wist ze mij te boeien voor zowel het bedrijf als de functie. Eenmaal in-house bij InTraffic heb ik Ilse ook in een andere rol meegemaakt, als P&O adviseur. Hierbij viel op dat zij haar werk zeer serieus neemt en daarbij nooit de menselijke maat uit het oog verliest. Tegelijkertijd weet ze op een goede manier de grenzen te bewaken en de belangen te wegen van zowel de werknemer als de onderneming. In kernwoorden zou ik Ilse willen beschrijven als: capabel, enthousiast, betrokken en professioneel. (Augustus 2011)

Roland van Rijswijk, Lead software designer
InTraffic

Ilse is een betrokken en harde werker, die haar werk zeer serieus neemt. Daarnaast weet ze een vertrouwensband op te bouwen en is ze open, vriendelijk en geïnteresseerd in wat anderen bezighoudt. Met haar gevoel voor humor en open houding creëert ze een ontspannen sfeer, waarin ze je objectief en met aandacht voor jouw standpunt weet te adviseren of te coachen. Kortom, een topcollega die we zullen missen! (Augustus 2011)

Bart Blesgraaf, Technical application manager
Rhinofly